Medverkande

Mikael & Agneta Hallenius

Mikael Hallenius är gift med Agneta och tillsammans har de tre vuxna barn. En av pastorerna i församlingen Mötesplatsen sedan 2006. Har planterat två församlingar och jobbar även som lärare på Akademi för ledarskap och teologi. Författare till flera böcker på Marcus förlag. Inget motiverar honom mer än arbetet med att sprida evangeliet och han finner inget mer avkopplande än att kolla på fotboll. Uppskattad talare på tidigare konferensen.

Agneta Hallenius är gift med Mikael och tillsammans har de tre vuxna barn. En av pastorerna i församlingen sedan 2006. Agneta har tiidgare arbetat som barnsköterska och sedan som socionom och parallellt med det planterat två församlingar. Hon lever drömmen och bästa avkopplingen är att titta på fotboll. Första gången som hon medverkar på Konferensen Lovsång.

Alfred Nygren

Alfred Nygren är gift med Helen och tillsammans har de tre barn. Han är lovsångsledare och pastor i Citykyrkan, Stockholm där han bl.a. arbetar med bibelskolan och undervisar. Alfred är även lovsångsansvarig i New Wine Sverige och låtskrivare till ett flertal svenska lovsånger som sjungs över landet. Han är en passionerad tillbedjare som trivs i skog och mark.

Arrangeras av David Media i samverkan med
Kungsportskyrkan, Bilda, Team Med Uppdrag, Världen idag och Compassion.